viktoria dalsgård

“Jeg har fået rådgivning og vejledning af Viktoria igennem snart 20 år.
Viktoria har en meget stor klarhed og en evne til at se de udfordringer, som vi alle møder igennem vores liv, fra et meta/helikopter-niveau.
Hun evner, i kraft af sine store viden og livserfaring, at sætte brikkerne på plads og dermed sætte mit liv i et nyt perspektiv. 
Jeg har altid oplevet, at Viktorias rådgivning har givet mig nyt livsmod og ny energi til at stå i mine udfordringer. Hun er på samme tid respektfuld og varsom og formår at skære igennem, når jeg har set mig blind i en situation. Lige meget om det vedrører udfordringer med mine teenagebørn, min partner, min arbejdsplads/kolleger eller nære menneskers død. Der er ikke en situation man ikke kan italesætte.
I det større perspektiv har Viktoria været en livsvejleder, som ser de store sammenhænge i mit liv. Uden hendes vejledning var jeg ikke kommet så hel derhen, hvor jeg står i dag og med så dyb en oplevelse af mening – også i modgang. 
Jeg står derigennem med stærkere kræfter i dag.
Det hun giver er en slags “indsprøjtning” til det sjælelige immunforsvar, eller med andre ord, så går man i lære og kan møde livets modstand mere selvstændigt med tiden.
Jeg er dybt taknemmelig.”

Barbara Brigida

Ser det hele menneske

viktoria dalsgård

Kære Viktoria- Her er testimonial fra telefonkonsultation:

Jeg har dyb respekt for Viktoria og det arbejde hun laver. Jeg er i et forløb og har nu haft samtale over telefonen. Umiddelbart var jeg lidt skeptisk, men det fungerede rigtig fint. Jeg har ikke tidligere mødt så hjertelig og rummelig en person som Viktoria, man føler sig total tryg i hendes selskab. Selvom vi ikke sad sammen fysisk så var nærværet til stede. Jeg oplever at blive forstået på et dybere plan og problemstillinger jeg har kæmpet med hele mit liv bliver blidt behandlet, belyst og forstået. Viktoria evner virkelig at se det hele menneske og guide ud fra det hun ser. Jeg har startet en proces, jeg skal selv gøre arbejdet men med Viktoria ved min side og hendes evne til at finde helt ind til sagens kerne får jeg de skub der skal til og får en retning på. Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt dig. De kærligste hilsner

 
 

Livsvejledning

viktoria dalsgård

Jeg har været til 2. session hos Viktoria. Jeg er simpelthen dybt taknemmelig for de dybe processer, som Viktoria sætter gang i. Hun trækker mig helt op i helikopteren og ser mit liv i sammenhæng. Vi kigger på mønstre og livslange temaer, og jeg får en ny, mere barmhjertig tilgang til mig selv, frem for at slå mig i hovedet konstant og føle mig uduelig. Jeg kan simpelthen ikke gøre det bedre, og jeg mærker, at jeg har været for hård ved mig selv her i livet.

Viktoria har et stort overblik, er meget rolig og behagelig. Jeg oplever hendes tilgang som unik. Frem for at dykke ned i hver ting, som jeg fortæller, trækker hun essensen ud for at skabe forandring indefra. Jeg er langt stærkere, end da jeg først kom til hende. Jeg har mere tro på livets muligheder og begynder at tænke fremad, i stedet for at være reaktiv, handlingslammet og i frygt.

Det er som, at et frø er plantet, og som vandes, og noget nyt og bedre vokser frem.

Gennem dialog med Viktoria er jeg også begyndt at få et mere kærligt forhold til min datter.

Tusind tak

viktoria dalsgård

Tusind tak! Jeg synes samtalen var så god, virkelig. Jeg følte tillid til dig, kemi og at du forstår mig! Jeg synes jeg har fået meget ud af vores ene samtale. Jeg forstår bedre nogenting allerede, gået lidt ting op for mig, forståelse for hvad jeg selv kan gøre, du er kommet med andre hvad skal man sige? – jeg har med hånden på hjertet aldrig nogensinde haft så god en samtale før!!! Jeg ved ik om det har noget at gøre med om jeg åbner mig op til det spirtuelle hvad pokker det betyder. Men jeg ved ihvertfaldt det føles rigtig rart og trygt for mig og som om de er her ved mig.

En ny vej

viktoria dalsgård

Foreløbig en Testimonial fra mig der er 100% min oplevelse:
Jeg har nu været hos Viktoria to gange fysisk og haft opfølgende samtale telefonisk i mellem disse sessions. Det har været intet mindre end en fantastisk oplevelse indtil videre. En gave for mig, endda en investering i mig selv. Viktoria får mig til at føle mig tryg, hørt og forstået. Jeg oplever, at jeg bliver mødt med en kæmpe indsigt og omsorg hver gang et nyt emne bliver belyst i vores samtaler. Jeg er meget glad for, at jeg er startet på denne indre, livsnærende og personlige rejse med Viktoria som min terapeut. Hun er som en slags livsvejleder for mig, da jeg brændende ønsker at få hjælp til at finde mere ro i mig selv, mere livsglæde, idet jeg lever med en kronisk skade, finde mere selvværd og en tro på mig selv til en dag at kunne kaste mig ud i nogle kreative eventyr, der lige nu føles som en uoverskuelig mundfuld. Min kreative vej ligger og venter på at jeg reelt set begynder at løsne op for mine gamle fastlåste rammer og forestillinger om rigtigt og forkert helt tilbage fra barndommen/opvækst, de fastfryser mig i et bestemt billede af hvad livet er og skal være. Og det fungerer ikke for mig. Her er Viktoria helt igennem fantastisk til at hjælpe mig på vej til rent faktisk at kunne ændre disse destruktive og hæmmende mønstre, ved at give mig en ny indsigt til at gribe dem anderledes an hver gang de “popper op” og bremser mig. Jeg er helt sikker på at jeg sammen med hende når i mål og igen kan begynde sjæleligt at trække vejret mere frit og finde en ny og bedre vej for mig fremadrettet. Så tak for dig Viktoria

Testimonial

viktoria dalsgård

Det har igennem en lang årrække været meget givende for mig i perioder at være i terapi hos Viktoria. Der udover at være en meget varm og empatisk terapeut også er ekstremt skarp og dygtig til at stille ind på roden til mine problemer. Jeg har flere gange stået i krisesituationer, hvor Viktoria har været en stor støtte og vejledt mig igennem dem.

Tryghed

viktoria dalsgård

Hej Viktoria. Tak for samtalen i dag! Den landede igen rigtig godt i mig. Det er så vildt, at jeg er så tryg i vores samtaler og føler du høre mig, ser mig det sted jeg er og ikke mindst måden du snakker på giver mig så meget og ikke mindst forståelse. Jeg kan virkelig bruge de ting vi snakker om og som du forklare. Samtidig synes jeg du er utrolig behagelig og snakke med og føler mig på ingen måder forkerte når jeg fortæller dig nogen ting, som jeg tidligere har følt i mit liv, når jeg har været ved andre behandler

Viktoria som coach

viktoria dalsgård

Jeg har nu haft fem samtaler med Viktoria. Jeg kan tydelig mærke min egen personlige udvikling og spiritualitet blomstre.
Viktoria er sindsyg dygtig og hjælper mig med at få puslespillet til at gå op. Jeg har mere forståelse for mange forskellige ting blandt andet mine egne mønstre, andre mennesker, tidligere episoder i livet som har været svært.
Viktoria puster altid nyt liv og syn på mine udfordringer og sætter gang i mine tanker på en helt fantastisk måde.
Efter hver samtale er jeg fyldt med energi, forståelse og ro i maven.

Viktoria er god til at motivere mig, og hjælpe med at det det er nye mønstre og valg jeg skal tage.
Mine varmeste anbefaling – så varm, groundende, lyttende, forstående og ikke mindst en en masse viden/forklaring til at forstå.

Forløb hos Viktoria

viktoria dalsgård

Efter jeg er startet på mit forløb hos Viktoria har jeg fået en større forståelse for den spirituelle verden og hvordan jeg bryder negative mønstre og tanker.

Jeg er blevet så meget bedre til at hvile i mig selv, stå ved den jeg er, sætte grænser og få større selvkærlighed.
Viktoria er virkelig dygtig til at få mig til at se tingene fra nye vinkler, forstå alt det spirituelle jeg oplever, reflektere over mit og se mine mønstre.

Jeg er i den mest trygge og rare energi når jeg snakker med Viktoria, og jeg føler mig forstået som aldrig før.
Mit liv går mere og mere op i en højere enhed, og jeg elsker denne rejse.

Første samtale

viktoria dalsgård

Kære Viktoria. Tusind tak for i dag. Her er mit testimonial: Efter min første samtale med Viktoria føler jeg mig forstået på et dybere plan, det tog ikke Viktoria lang tid at finde frem til roden til det jeg går op kæmper med og det tema som fylder allermest i mit liv. Det var dejligt at der var plads til at komme hele vejen rundt i første samtale, ikke som andre jeg har gået hos som bare griber det første der kommer ud af munden på en og går i gang med at granske dette. Viktoria lytter opmærksomt og spørger ind til alle aspekter i ens liv. Jeg følte mig med det samme velkommen og meget tryg og turde åbne op. Man bliver virkelig set og det tror jeg er Viktorias styrke at hun faktisk ser mere end bare det fysiske og hører mere end det der kommer ud af munden på en, men ser hele mennesket og kan sætte ord på hvad hun ser på den dejligste, blideste og mest imødekommende måde, uden at man på noget tidspunkt føler sig forkert. Jeg fik allerede forslag med hjem til hvordan jeg kan arbejde videre med mit tema. Jeg glæder mig til vores næste samtale – tak fordi du er som du er. Kærligst

Forandring indefra

viktoria dalsgård

Jeg er startet i forløb hos Viktoria og har været til 1. session. Allerede fra første møde står det helt tydeligt, at Viktoria er exceptionel i at skabe grobund for nye veje. Jeg bliver mødt af en kompetent, rolig, smilende og imødekommende kvinde, som hjælper mig let igennem forandringer.

Jeg er gået fra at føle mig tyndslidt, opgivende, handlingslammet og krøllet sammen i et hjørne til at mærke forandring indefra. Jeg troede, det ville tage mig årevis at komme på ret køl, men det virker til at være en noget nemmere opgave end først antaget. For selv om jeg har ramt muren, så fjerner Viktoria den lige foran mig.

Jeg forstår pludselig meningen med min udvikling, brikkerne falder på plads, og der spirer glæde, mod og fornyet overskud frem. Jeg har en klar tro på, at forløbet vil bringe mig et sted hen, hvor jeg kan løse mine problematikker, mærke mig selv og stå i min power. Viktoria er ved at tænde lyset inden i mig.

Coaching

viktoria dalsgård

Vores samtale idag var rigtig god. Du får mig til at føle jeg er et sikkert sted når vi snakker, jeg føler mig ikke forkert og tør sige de ting som jeg ik tør til andre. Du er utrolig rolig og meget behagelig stemme. Måden du snakker på og forklare giver mig så gode billeder i hovedet og mening. Jeg føler allerede og kan mærke en udvikling og vi har kun snakket sammen 3 gange Jeg føler du ser mig, høre mig, forstår mig. Du har virkelig min varmeste anbefaling virkelig

Testimonial

viktoria dalsgård

Jeg har igennem en årrække kommet mere og mere i mistrivsel. Jeg har følt mig voldsomt stresset og været i krise. En krise som jeg både oplevede i mit daværende parforhold igennem 13 år, og en manglende overblik i min økonomi og i mit barns trivsel. Der er simpelthen for meget ude af kurs, som jeg ikke kan finde en løsning på. Jeg har tidligere gået i samtaleterapi hos Viktoria. Både sammen med min tidligere partner og også alene. Jeg har altid oplevet, at jeg blev set og forstået hos Viktoria. Og Viktoria har en hel utrolig god evne til at få øje på, hvor skoen trykker, og levere sit budskab med en stor empati og varme. Viktoria forstår at skabe nogle tillidsfulde rammer, hvor jeg føler ro til at åbne op. Når jeg tager fra Viktoria, så har jeg altid bagagen fuld af perspektiver og værktøjer, som efterfølgende skaber større refleksion og progression/udvikling hos mig.

Livsvejledning

viktoria dalsgård

Tænk at jeg er nået så langt på så kort tid. Det er livsbekræftende (efter 3. session)

Viktoria skaber dybe erkendelser og indsigter hos mig, som jeg ikke selv kan opnå. Hun kigger om bag barndomsmønstre og ting, der er gået ufiltreret ind, og som har skabt mig som menneske. Langsomt, men sikkert, tager hun mig igennem en proces, hvor jeg indser, at jeg ikke er forkert. Jeg er et smukt individ.

I min opvækst er der lagt vægt på rigtigt og forkert, og hele livet har jeg kæmpet for at slå til. Viktoria får mig til at ind se, at det har belastet krop og nervesystem. Jeg bringes hen på et plan, hvor jeg forstår at tage vare på mig. Det står tydeligt, at jeg ikke længere skal kæmpe, for det virker ikke. Nu er tiden nået til at mærke indad.

Hvad er rart for mig?

Hvad er mine behov?

Hvornår har jeg lyst til at give et andet menneske?

Hvad vil jeg være med til?

Hvornår vil jeg lade noget ligge?

Mine adfærdsmønstre bliver synlige, og jeg kan begynde at rette dem en for en. Det føles rart og godt inde i mig, og det er første gang i et helt årti. Ja, jeg er udmattet, men jeg er på vej til et bedre sted, og det er okay, at det tager tid.

Hjælp fra Viktoria

viktoria dalsgård

Jeg har igennem en årrække kommet mere og mere i mistrivsel. Jeg har følt mig voldsomt stresset og været i krise. En krise som jeg både oplevede i mit daværende parforhold igennem 13 år, og en manglende overblik i min økonomi og i mit barns trivsel. Der er simpelthen for meget ude af kurs, som jeg ikke kan finde en løsning på. Jeg har tidligere gået i samtaleterapi hos Viktoria. Både sammen med min tidligere partner og også alene. Jeg har altid oplevet, at jeg blev set og forstået hos Viktoria. Og Viktoria har en hel utrolig god evne til at få øje på, hvor skoen trykker, og levere sit budskab med en stor empati og varme. Viktoria forstår at skabe nogle tillidsfulde rammer, hvor jeg føler ro til at åbne op. Når jeg tager fra Viktoria, så har jeg altid bagagen fuld af perspektiver og værktøjer, som efterfølgende skaber større refleksion og progression/udvikling hos mig.

Belyser og støtter

viktoria dalsgård

Viktoria har en virkelig god og intuitiv fornemmelse af de barrierer, der forhindrer mennesker i at leve ud fra deres fulde potentiale. Jeg er et af de mennesker, som Viktoria på kærligvis viser andre muligheder og veje, end dem som jeg instinktivt plejer at tage. Det kan til tider være hårdt, men med Viktorias konstante nærværende støtte, oplever jeg at presset bliver taget af mine skuldre, så det bliver muligt for mig at se mere sandt på de udfordringer der opstår i livet. Viktoria hverken dømmer eller leder en i en bestemt retning, hun går blot ved ens side og belyser og støtter, og det giver mig mulighed for at træffe nogle beslutninger, der er sande for mig.

Samtale med Viktoria

viktoria dalsgård

Hej Viktoria, tusind tak for en god dag hos dig… vi fik vendt mange ting sammen. Og tak for at jeg kan forsætte hos dig. Testimonial: Jeg har været hos Viktoria i dag, hvor vi fik vendt en masse begivenheder og episoder i mit liv, der har fyldt meget dengang og som sådan set stadig gør det, både i fysisk og psykisk form. Det var rart at få vendt det med Viktoria, som altid lytter, rummer og forstår mig. Jeg har fået gode redskaber med hjem, der uden tvivl vil være brugbare for mig fremadrettet Jeg skal huske på at passe bedre på mig selv. For selvom jeg står oprejst, er der begrænsninger for hvad kroppen kan klare. Jeg skal derfor prøve at mærke mine grænser/mit energi-depot, og stoppe op og huske på at sige til mig selv, at det netop er OK at stoppe op og dermed give mig selv egen-kærlighed og ro til at komme på sporet igen. Jeg skal huske på at det er ok at være “egoistisk”, og passe på mig selv. En anden ting vi talte om, var at jeg gerne vil flytte mig i forhold at lave noget jeg kan lide og brænder for. Og for at komme derhen, til det sted hvor det vil blomstre og vokse, skal jeg hver dag øve mig i at tænke mere positive tanker, om netop det jeg godt kunne tænke mig. Jeg skal i gang med at “fodre” mine ideer og ønsker, for reelt set at komme derhen. Lave en slags banebrydning. Tankens kraft skal gå fra lidt for dystre og “jeg tror ikke på mig selv-tanker”, til mere healende og motiverende tanker. “Du kan jo godt”. For at flytte mig på alle plan, starter det med tankens kraft. Tak for hver gang vi mødes til samtaler, at lyse min vej op, Viktoria. Så jeg netop selv kan se den og finde den rigtige videre vej.

Livsvejledning

viktoria dalsgård

Jeg er så heldig, at jeg har Viktoria til at guide mig igennem den store krise, som jeg pt står midt i. Jeg drager virkelig stor nytte af Viktorias fornemmelse af, hvad der er det rigtige for mig at gøre – hvor det er sandt for mig at bevæge mig hen. Viktoria sejler ikke mit skib, men hun guider mig igennem de stormfulde bølger, på en måde så jeg ikke går til grunde. Jeg kan godt have en tendens til at drage konklusioner, tage et skjold på og blive hård i mine domme, men med god kompetent hjælp fra Viktoria, formår jeg nu at se et mere sandt billede af mig selv, og derfra træffe nogle beslutninger som er rigtige for mig.

 

Et forløb hos Viktoria

viktoria dalsgård

Jeg har de sidste 6-7 uger gået i forløb hos Viktoria. På de uger har jeg fået et helt nyt og langt mere positivt syn på mig selv og de udfordringer jeg står med pt. Jeg startede ud med, at have et negativt syn på min egen indflydelse og mangler i forhold til mit liv og de udfordringer jeg står med. Jeg oplevede jævnligt angst. Allerede første gang jeg talte med Viktoria, forstod hun både at lytte til min historie og mit perspektiv, og samtidig give mig nye perspektiver af mig selv. For hver gang jeg talte med Viktoria, ændrede mit syn på min egen formåen sig, og jeg blev pludselig mere positiv omkring hvem jeg er, og det jeg kan. Angsten holdte op med at komme, og ind trådte en ro i stedet for. Viktoria forstod i processen at se mekanismer, som jeg har skjult mig bag og kæmpet med langt det meste af mit liv. Sider af mig selv, som både har gjort mig ulykkelig og frustreret. Viktoria forstår at se disse mekanismer, og at give mig nye værktøjer til at møde verdenen, som den jeg er. For første gang i rigtig mange år føler jeg mig fri og rolig. Der er stadig meget at arbejde på, så jeg har valgt at forlænge mit forløb, for at få bearbejdet tidligere hændelser, der har blokeret mit liv i mange år. Jeg vil anbefale alle, der ønsker at arbejde med sig selv at bruge Viktoria.

Afsluttet forløb

viktoria dalsgård

Jeg har netop afsluttet et længere forløb hos Viktoria, der har varet i ca. 7-8 uger, med både ugentlige fysiske møder og telefoniske samtaler/opfølgninger. Jeg har valgt at forsætte med endnu et forløb hos Viktoria, da jeg oplever en grundlæggende ændring inde i mig selv allerede nu. Med et spirende ændret syn på blandt andet mange gamle destruktive mønstre, der stammer fra min barndom, og som jeg længe har bokset med i mit voksne liv(og ikke har formået at slippe af med selv), har Viktoria hjulpet mig med at få belyst en masse sider af netop disse gamle mønstre, som bare ikke fungerer ift. stort set alt i mit liv. Forhold, selvkærlighed, børn, opdragelse.. ja mange ting. Hun har på fineste vis, og med en dybere forståelse for hele min medbragte “pakke”, fået mig til at acceptere og respektere de følelser jeg har nu som voksen kvinde og fået mig til at se, at de rent faktisk er gode nok. Og at det er ok at flytte sig langt væk fra det “der var normalen” engang. Jeg er begyndt at lære at holde fast i de nye følelser. Og fjerne mig fra det, der er destruktivt for mit liv. Jeg har tvivlet meget på mit værd. Her har jeg fået hjælp til helt grundlæggende at tro mere på mig selv og hvad jeg rent faktisk kan. Jeg oplever, at jeg har en større selvindsigt og accept af det jeg ønsker at få ændret og stå op for det i dag på en helt anden måde. At få kigget på de gamle mønstre hver gang de dukker op og med nye værktøjer få “slettet” de gamle destruktive mønstre med nye mere givende løsninger, der fungerer for mig. Viktoria har også hjulpet mig med at forholde mig mere kærligt og respektfuldt overfor mig selv som individ, da jeg lever med en kronisk skade. Jeg har erfaret, at jeg har været hård ved mig selv midt i denne pludselige livsændring. Og med hendes hjælp og trygge indsigt i netop det, at skulle leve et helt andet liv nu og fremadrettet, end det jeg havde forestillet mig for nogle år siden, har viktoria hjulpet mig med at finde en anden og dybere ro i at den rejse jeg har fået “forærende” ved netop den her livsændring, faktisk kan bruges til gode ting og ikke udelukkende skal ses og mærkes som noget negativt. Jeg skal tro mere på mit værdigrundlag og respektere min krop, mit sind og mit nye liv med netop den skade der former mine ressuorcer og mine kræfter. Hvor jeg før var meget hård ved mig selv(og havde evig dårlig samvittighed), og netop mere negativ ift. mine begrænsninger, har jeg med Viktoria ved min side, fået fat i en langt mere positiv tilgang til det hele. Fået en respekt for mine fravalg og tilvalg som er nødvendige at have med mig, for en bedre og mere kærlig selvomsorg i hverdagen. Jeg føler at min rejse med Viktoria er startet så helt igennem godt og derfor er der med vores samtaler dukket andre emner op, som jeg grundet vores rejse sammen hertil og trygheden, ønsker at arbejde videre med, med flere samtaler. Og jeg kan kun anbefale alle, der måtte stå i en slags livskrise, at møde Viktoria og mærke den hjælp hun formår at give, det nærvær hun har, det kærlige skub hun mestre og den tryghed som hun giver fra sig. Det er guld værd. Og har ændret så meget for mig. Jeg er evigt taknemmelig.

Børn

viktoria dalsgård

Tak for en super god snak med dig i dag, Viktoria, om rigtig mange emner der allerede har sat “ting og sager igang” i mig, udelukkende på den gode måde:-) Vi har talt om at jeg skal blive bedre til at sætte grænser i min egen familie. Og i særdeleshed finde ud af hvilke spilleregler, der skaber den bedste platform med pre-teens i huset. Jeg kunne i hvert fald godt bruge dette skub ift. at sætte bedre rammer op. Og acceptere at alle børn i bund og grund ikke ønsker forandringer, men at man som forældre må stå imod og holde fast i nye rammer på bedste vis, og ikke vakle i troen på at det nok skal gå. Dernæst acceptere og anerkende den modstand som kan/vil komme i en periode hos de unge mennesker, imens de vænner sig til forandringen. Vi har talt rigtig meget om selvsamme forandring hos mig i mit eget indre liv. At min primære opgave er at lære at skabe mere ro omkring mig selv. Få tilvalgt nye mønstre, der gør mig godt, altså starte nogle processer op for at skabe en ny bevægelse i mit liv. Nære noget nyt i mig selv. Jeg er super sensitiv, så noget der kunne være en god start, er at begynde at fravælge billeder(herunder eksempelvis nyhedsstrømmen), der ikke gør mig godt. Som tvært imod dræner mig. Jeg skal forsætte min proces med at lade min krop bruge den energi den har brug for og acceptere dette(ifm. med et medicin-forløb jeg er i). Mere søvn, mere ro, mere positive vipes og kildesortere i alt det der præger i ens dag. Jeg er så klar til at forsætte min rejse med alle de guldkorn du giver mig hver gang vi ses eller har telefonsamtaler som idag. Tak for støtte og en helt igennem forståelse af hvor jeg kommer fra og hvor jeg skal hen.

 

Dagens samtale

viktoria dalsgård

Jeg har i dag haft en telefonisk samtale med Viktoria som opfølgning på vores fysiske møde i sidste uge:-) Jeg har fået så meget ud af det i dag, idet at jeg er blevet mindet om at jeg med min kroniske skade i kroppen, og heraf daglige smerter, skal huske på at min krop er et levende væsen, som jeg skal passe på på trods af smerter og træthed mv. Jeg skal huske på at tage mig af den, nurse den og hjælpe den på vej Min krop er mit redskab til også at få det bedre mentalt ved at begynde at pleje den bedre nu end jeg har gjort de sidste 4 år(jeg har været rasende på min krop der pludselig ingenting kan som før!). Med langt mere søvn, mere ro, blive bedre til at lytte til min krops behov og så også efterleve de behov kroppen rent faktisk fortæller mig at den har, og lære ikke at have dårlig samvittighed over at gøre det, vil den stille og roligt få det bedre. Eksempelvis at lægge mig på sofaen når energien slipper op midt i noget. Målet er at acceptere de begrænsninger jeg har. Både kropsligt og sjæleligt. Ikke have dårlig samvittighed overfor mine børn når jeg må lægge mig på sofaen, men finde et nærvær i det i stedet for:-). Tænke mere positivt Vi har talt om, at jeg skal blive bedre til at tilvælge mig selv. Og med tiden skabe noget ud fra mig selv. Igen med en base i den energi jeg nu engang har. Og øve mig i ikke at gøre mere end det jeg magter og kan. For så kommer jeg på overarbejde og det gør ikke noget godt på den korte eller lange bane, andet end at stresse min krop yderligere. Jeg er blevet beriget i vores samtale i dag, med at huske på at jeg i selvkærlighedens tegn, skal lære at acceptere “at det her er sådan jeg er”. Og prøve at slippe min overlevelses-facade, som jeg har nu og som jeg altid har haft med mig, for at overleve i omgivelser, som jeg egentlig aldrig har befundet mig godt i….nu skal jeg begynde at pille ved den facade, stille og roligt få skrællet nogle lag af, for så at kunne være mere mig selv, et mere autentisk jeg. Der har ikke været plads til det væsen jeg rent faktisk er. Det jeg rummer indeni. Ved at gi’ slip(ikke give op), og have tillid til den proces, jeg så småt er påbegyndt sammen med Viktoria, er mit mål at finde en ægte frihed i mig selv, så jeg kan acceptere den jeg er, stå stærkere i mig selv, og skabe noget nyt ud fra det. Jeg drømmer om at vende de ting der ikke fungerer i mit liv på hovedet, og genfinde en styrke for måske endda også at opleve mindre smerter. Tak for en super rig samtale i dag, Viktoria. Knus

 

Går altid derfra opløftet

viktoria dalsgård

“Efter at jeg for flere år siden begyndte at modtage vejledning fra Viktoria, oplever jeg at mit liv dramatisk har forbedret sig. Hun er i stand til at identificere de problemstillinger jeg står i, og kan ikke bare forklare mig hvorfor, men også pege på en løsning som virker så let og oplagt, at man altid går derfra opløftet. Hendes forbløffende indsigt og evne til præcist at gennemskue mennesker som de egentlig er, og ikke som de selv tror, er det tætteste man kommer en mundtlig brugsanvisning for sit eget liv.”

Nicolaj F.

Ro og håb

viktoria dalsgård

“Når livet gør rigtig ondt, og det er svært at finde hoved og hale i mine følelser og tanker, så er Viktoria, den der hjælper mig.
Hun har en evne, som jeg ikke har mødt i noget andet menneske, til at møde mig lige præcis der hvor jeg er. Hun lytter, forstår og guider.
Nogle gange handler det om at få luft og plads til at udtrykke og rumme alle de følelser, der fylder indeni mig på det tidspunkt. Andre gange er det uddybende samtaler, hvor de udfordringer jeg står i, bliver sat i et højere perspektiv. Jeg får en forståelse og forklaring på, hvad det er jeg oplever, hvorfor jeg bliver mødt med disse udfordringer, og hvad det er, jeg skal lære af dem.
Viktoria formår at rumme alle de svære følelser at forklare udfordringerne med en indsigt, empati og forståelse, som gør at det bliver muligt at trække vejret lidt lettere igen.
Efter en samtale med Viktoria er der blevet skabt en ny ro i min krop, jeg kan se hvad næste skridt på min vej skal være, jeg får modet til at handle på de svære ting og jeg går derfra med et håb. Et håb om at jeg nok skal komme til et lysere sted i livet igen.”

Christine Olivia

kontakt@viktoria-dalsgard.com | copyright©2024 | viktoria-dalsgard.com  |  privatlivspolitik

Plantagevej 23, 3100 Hornbæk  |  Telefon: 22 53 87 70

Scroll to Top